Zit ik op het strand,
Met een foto van jou in mijn hand
Jouw naam geschreven in het zand.
Zit ik daar op je te wachten
Te wachten in mijn gedachte
Zelf snap ik niet waarom ik jou niet kan verwachten.
De dagen duren lang
Zelf ben ik zo bang
Zo bang dat ik naar je verlang.
Ik probeer sterk te zijn
Maar de gedachte dat je er niet meer bent doet pijn
Samen met jou zijn vond ik altijd fijn.