Hoever de afstand tussen ons ook is
Ik heb het er voor over, wil bij je zijn
Zonder jou voel ik een leegte, het gemis
Samen met jou heb ik het ontzettend fijn
Voor jou wil ik wel uren reizen
Tijd scheppen in mijn dagelijkse leven
Over jou zit in constant te pijnzen
Wat zou ik je nog meer kunnen geven?
Ik neem je mee naar een stille plek
Waar we samen kunnen praten, lachen
We gaan zitten op een hek
Praten over wat wij van het leven verwachten
Ik zou alles op willen geven voor jou
Al die dingen waar ik zoveel van geniet
Omdat ik heel veel van je hou
Hopend dat jij dat ook in mij ziet
Zonder jou kan ik niet meer van die dingen genieten
Als jij niet bij me bent, wat doe ik dan nog hier?
Ik wil de rest van mijn leven met je doorbrengen
Want jij bent degene, waar ik zoveel van hou ..