Vanochtend keek ik in de spiegel
en daar was zij; de nieuwe ik.
Maar in een paar weken tijd,
heeft zij dingen meegemaakt,
die zij nooit meer zal vergeten,
is zij zoveel verandert,
maar ook een beetje dezelfde gebleven.
Een positief brandmerk,
voor eeuwig in haar karakter.
Maar als ik in de spiegel kijk,
en in die spiegel zie ik haar,
dan vraag ik me toch af;
Waar is mijn oude ik?