Als ik je zou kunnen beschrijven
hoe zouden dan mijn woorden zijn
zouden ze wel m'n mond uit
durven komen om vervolgens
de klank vervlogen te laten gaan
Zou ik ze niet beter bij me houden
om ze te koesteren en lief te hebben
net zoals ik jou zelf lief heb
of zouden ze dan langzaam
sterven in gevangenschap?