liefde is voor eeuwig, liefde is voor altijd
kun je niet van jezelf houden
dan raak je ook de liefde van de ander kwijt
liefde zit diep van binnen, verscholen in je hart
trek geen muur om je heen
want dan maakt liefde je alleen maar verward
liefde kent geen grenzen, reikt tot in de eeuwigheid
stel dus aan jezelf geen grenzen
dan wordt ook voor jou de liefde werkelijkheid....