Tegen beter weten in...
Mijn verdriet zit diep onder het oppervlak,
daar verberg ik het met grootste gemak
Niemand krijgt mijn pijn te zien,
al was ik nog maar tien,
nee niet bijna, nog niet misschien
Want wat heb je aan iemand die altijd zeurt,
hoe erg hij ook van binnen treurd
Laat niemand zien dat het me van binnen verteerd,
Ik heb mijn lesje nog steeds niet geleerd
En ik weet het...het is verkeerd!