Ik vindt rust,
in de nachten,
liggend in jouw armen,
genietend van de stilte.
Op deze momenten,
durf ik terug te kijken,
naar herinneringen,
vol van angst en pijn.
In jouw armen,
ben ik veilig.
Laat ik me vervoeren,
naar tijden van verdriet.
In deze nachten,
spaar ik mijn krachten.
Om door te vechten,
voor een toekomst met jou...
Samen met jou, kan ik alles aan!