Jij was daar,
steunend en troostend.
Hield me vast,
zonder mij echt te kennen.
Toch was je daar,
en ben je er nog steeds...
Altijd bij me,
altijd in me...
In m'n hoofd,m'n hart
was je daar ineens,
juist toen ik je nodig had.
En zo wil ik leven,
ik laat je nooit meer gaan.