Waarom zeg je niet de woorden,
die ik wil horen ...
Waarom zeg je me niet ik hou van jou,
en ik blijf jou trouw!
Waarom zeg je me niet,
jij staat bij mij op de eerste plaats.
Jij bent de gene waar ik 100% voor ga!
Jij bent de liefde van mijn leven,
ik wil jou alles geven.
Er is nu teveel ongeluk geweest,
het is tijd voor een ommekeer!
......
Maar helaas deze woorden,
zijn niet uitgesproken!
En dat doet me verdriet en pijn.
Het maakt me onzeker.
Onzeker over ons,
over jou en mij!
Ik heb het gevoel dat ik minder belangrijk ben,
dan dat zij voor jou is...
Dat zij op de eerste plaats komt,
in plaats van ik!
Zeg het me als ik gelijk heb,
zeg het me,
als ik de egte waarheid zeg!!!
Ben eerlijk tegen mij,
want met liegen doe je me zo'n pijn!