Op weg naar morgen...
Het leven is niet meer
dan de zoektocht naar morgen
over de kronkelige weg van vandaag
En ookal rijd je weleens een klapband
wordt er regelmatig aan de weg gewerkt
en staat er om de havenklap file
De bestemming is altijd de reis waard,
hoe zwaar die ook was!
-en er is geen schande in carpoolen-