Het begin van een nieuwe dag,
de zon schijnt
iedereen is opgewekt lijkt het wel
iedereen, behalve ik
Ik mis je,ik mis je zo ontzettend veel.
Daar, waar mijn hart zit
voel ik alleen maar pijn.
Waarom werd je me ontnomen?
Waarom, waarom jij?
Ik was bereid voor je te sterven.
Waarom net die
waarmee ik mijn leven wilde delen?