Wanner mijn Woorden niet meer spreken,
mijn zinnen zijn geblust
wanneer die blik in mijn ogen is verdwenen,
de klank van mijn stem niet meer klinkt.
dan trek ik me terug is stilte
en laat ik iedereen met rust..
Wanneer mijn woorden niet meer spreken,
en mijn zinnen zijn geblust.
xXx