Al begint je dag zoals elkeen,
vandaag ben je sarah van kop tot teen.
Bijzonder is het wel het is niet te merken,
de jaren helpen blijkbaar je charmes nog te versterken.
Je blijft ook actief in het huis en daarbuiten,
je enthousiasme en inzet zijn haast niet te stuiten.
Mag jou toekomst nog vele jaren gedijen,
en geniet intens van al je lief hebberijen.
veel liefs
Jean Chantal en iwan
Benjamin
Stefanie