wie ben ik
is de vraag die ik mezelf nooit stelde
ik was zoals ik was
dacht ik
wie ben ik
is de vraag die ik raar en idioot vond
ik was mezelf
dacht ik
wie ben ik
is de vraag die ik mezelf nu vaak stel
ik heb veel dingen over mezelf geleerd
kan nu stilstaan bij wat ik voel
en begrijp ook waar dat gevoel vandaan komt
ik heb veel geleerd en dat heeft me veel geholpen
ik kwam mezelf tegen en dat was goed
want nu weet ik wie en wat ik ben en mag zijn
vroeger zag ik een lelijk, negatief persoon staan
ik hield niet van mezelf en vond mezelf een niemand
nu zie ik een mooi, uniek en positief persoon staan
ik hou van mezelf en weet: ik ben ik, en zo mag ik er zijn!
voor alle mensen die dit lezen:
*doe je niet anders voor, zoals je bent..ben je super!!*