Als mijn leven verloren gaat
en leegte al is wat je rest
loop dan door in volle vaart
er is nog niks verpest
Zoek de kracht
die ik ben verloren
vind het levenslicht
laat de warmte je bekoren
Dat mijn leven is mislukt
zegt niet dat jouwe niks word
je moet er alleen voor vechten
voordat jouw kans verdort
Pak jouw geluk, de toekomst
geniet van het moment
tijd is maar een vaag begrip
waarvan niemand het einde kent
Gooi die deur niet dicht
ga verder waar ik stop
zoek, vind, leef, vergeef
succes en geef nooit op
06-03-2006