*°~Wachten~°*
Wachten,
Op degene van wie ik hou,
Oneindige uren,
Die nu al 9 maanden duren…
Mijn hoofd voelt zwaar,
Blijheid en het gemis,
De grens ligt niet ver uit elkaar,
Tranen komen als ik naar je foto staar…
Ik heb je nodig,
Ik wil je omringende armen,
De zachtheid van je liefdeslippen voelen,
En weer door je mooie haren kroelen…
Het ontbrekende stukje,
Iets onaantastbaars,
Maar zo dichtbij mijn hart,
Ik wacht op je met smart…
Ik tel de dagen af,
Ik kan er niet van slapen s’ nachts,
Je houd me 24 uur per dag bezig,
Je bent nooit afwezig…
Ik zal je ooit weer zien,
Ben heel zenuwachtig maar blij,
Eindelijk ben ik dan waar ik altijd had wil zijn,
Dichtbij zijn hartkloppingen daar voelt mij hart zich fijn.