Dag in
Dag uit voel ik het
Die eindeloze moeheid
Levensmoeheid
Dingen waar ik ooit van hield
zijn nu achter de duistere wolken verdwenen
Slapen doet me verlangen naar meer slaap
Ik leef terwijl ik niet wil leven
De afwezigheid van de zon
pakt mijn laatste hoop weg
De hoop om ooit eens te kunnen zeggen
"ik leef"