Leef
zoals je nog nooit geleeft hebt
Alsof je leven er van afhangt
Probeer het leven vast te houden
dood
het duister komt over je heen
het neemt je schoonheid mee
verbleekt alles aan jou
maar ook mijn geheugen
Hemel
Voor jou
waar je op nieuw zult leven
en vanaf daar nog steeds om mij zal geven
en mij 's nachts toe zal zwaaien
vanaf de maan
blijf daar, daar moet ik ook heen gaan!
Hel
niet voor jou
maar voor anderen
die onbewust kwade dingen deden
die zullen
het hol van de duivel betreden!
Mama
Je leeft tussen mijn fantasie en de hemel
tijd is het enige wanneer je kunt gaan
Wachten tot ik het verdragen kan
dat jij bent gegaan
maar voor je dat doet
Wou ik zeggen hou van jou
is dat goed?