bijna is het voorjaar
verlangen naar de zon
de winter is zo gaar
hou van de warmte op mijn huid
bloemen bloeiend in de tuin
licht zoekt vooruit
en verwarmt de aarde
vogels fluiten hun lied
en laten elkaar in hun waarde
in mijn tuin zijn ze samen
kennen zichtbaar geen verdriet
ik voel me zo blij als ik ze hoor
en denk aan mijn lief
de vogels vallen jou ook op
mijn hartedief
kus voor jou mieke