Wat ik zeggen wou
Papa ik hou van jou
Dit laat ik niet altijd blijken
Ons tweeën kun je goed vergelijken
Wij zijn allebij flink eigenwijs
Daardoor brak er maar geen ijs
We doen allebij ons best
En in god hebben we allebij de pest
Hij heeft ons die rede gegeven
Want hij nam mama uit ons leven
Ik wou dat ik het vaker gezegt had
Papa ik hou van je en je bent een schat