Wanneer ik in zijn ogen kijk
waan ik me in een andere wereld.
Een wereld, waar hij en ik tesamen zijn,
waar we elkaar trouw beloven,
in goede en slechte dagen,
waar we van elkaar houden
tot de dood ons scheid.
Maar dit is een droom,
één die nooit zal uitkomen.
In deze wereld zijn we slechts vrienden
meer zal het niet worden.
Hiervan breekt mijn hart,
in miljoenen stukjes.
Stukjes, die slechts door hem
gelijmd kunnen worden.
Een verloren hart,
dat alleen hij kan vinden.
Het is een hopeloze droom.
Hoewel niemand het ziet,
schreeuwt mijn hart het uit.