noorderwind snijd door merg en been
een bijtende kou om je heen
ze laat je ogen tranen
je zou je op de noorpool wanen
handschoenen en een muts kan je nog goed aan
als je nu naar buiten moet gaan
en je dikke frak niet vergeten
was juist buiten en heb 0 graden gemeten
heb rode oren en een neus
tis niet van te drinken,ik meen het heus
hopelijk draai jij snel weer richting zuid
en zijn je koude uurtjes over en uit ...
Danny R.
11-03-2006