Ik liep altijd weg
dacht steeds weer:
waarom heb ik toch pech?
Ik was alles zo beu
en ik dacht
niemand vindt dat sneu!
Ga, zei ik tegen mezelf
graaf en delf
je eigen graf
dat is je straf!
Ik liet mezelf gaan
hield op met bestaan.
Maar ze riepen me terug
en sloegen een brug
plots was ik niet meer alleen
had ik iets om voor te leven
zodat ik zou stoppen met opgeven.
Het is een heel gevecht
maar ik heb vertrouwen
en heel wat mensen die van me houwen
dus ik kom er wel
als ik maar door blijf gaan
en niet meer ophoud te bestaan
dan kom ik er wel!
ik weet waarvoor ik vecht
wat men ook zegt!
ik blijf doorgaan
zal niet meer stil blijven staan!
*ik hoop dat ik dit alles kan waarmaken en dat ik met steun van familie, vrienden en van jullie hier doorkom... let's hope!!!!*
-xxx-jes kimmy