Jij bent gekomen
Maar ook weer gegaan
Het is voorbij
Dat besef ik nu
Je voelde zo goed aan
Maar toch zo verkeerd
Ik kan je maar niet vergeten
Die momenten samen met jou waren momenten van liefde voor mij
Ze hebben me veel pijn gedaan
De pijn, aan jou te denken
Aan die korte, maar zalige momenten samen
Ik verlang naar meer
Dat ik niet zal krijgen
Want ik besef nu
Dat het verkeerd is van jou te houden