je wou het leven met me delen
de 1e keer dacht ik wat kan mij dat nou schelen?!!?
de 2de keer mocht je er best wezen
maar de derde keer kon ik je liefde in je ogen lezen
en mijn hart ging steeds sneller voor je kloppen
ik zag je zelfs in me oude poppen
maar de liefde in je ogen ging vervagen
ik wachtte maanden..weken...dagen!
de verlegen blik op je gezicht was verdwenen
en zo te zien nam je liefde voor mij ook de benen
het leek alsof ik niet meer bestond..!?
daardoor kreeg mijn hart een diepe wond!!!
ik probeerde je aandacht te trekken
maar je liefde voor mij was niet meer te wekken
en toen kwam ik je weer tegen
ik kon me niet meer bewegen
je zei tegen mij dat ik niet nep hoef te doen maar dat je nog 1 ding wilde doen.
en toen kwam die zoen
ik vertelde je dat het niet nep was
en dat ik de liefde weer in je ogen las
sindsdien heb je me niet verlaten
sindsdien ben ik vrienden met je 'maten'
en ik wil je nooit meer kwijt!!!!!!!!!!