Verhuizing (2)
Gedachten
stoffen mijn
verlaten huis.
Mijn jeugd
herinnert zich
de warme delen
Dozen met
en zonder ziel
verhuizen mee.
De sfeer, verlaat,
neemt afscheid
bij de deur.
Naar nieuw,
gevoelloos kaal,
met droom gevuld.
Dag thuis!
wil melker
09/08/2000