Een warme, zoute traan.
________________
Een warme, zoute traan,
Rolt eerbiedig naar benee,
Slurpt leven van de volle maan,
Neemt al mijn zorgen met haar mee.
Een warme, zoute traan,
Maakt zich los van haar bestaan,
En druipt zachtjes naar benee.
Een warme, zoute traan,
Weerspiegelt mijn stille ziel,
Mijn warme, zoute traan,
Laat mij niet in de kou staan.
Een hele spreuk heb ik geweend
Een zielsgebed, welgemeend.
Maar de tranen die ik laat van uit het zwart,
Komen niet uit mijn ogen,
Maar rechtstreeks uit mijn hart!
______
Rock4u