De Samenvloeiing,
De zenuwen die zichtbaar zijn in je hand,
zijn als een prachtige rivier in een land.
De stroming is zuiver,
ik kijk ernaar en ik huiver.
Ik buig me voorover en ik zie je spiegelbeeld.
De weerkaatsing van pure schoonheid.
Is dat wel allemaal werkelijkheid?
Ik glij mijn hand in die van jouw,
kom met me mee, vertrouw, vertrouw.
Nu gaat er heel wat water vloeien,
mijn hand begint serieus te gloeien.
Ons water vloeit bijeen,
en de stress, die verdween.
Het is niet te geloven.
Toen ik wakker werd in mijn dromen,
ben jij tot mij gekomen.
Nikky