Eenzaamheid en kilheid
Op zoek naar een uitvlucht
ik zoek hem in mijn toevlucht
mensen die koud zijn
klamp ik mij aan vast
Een zonnestraal raakt mijn huid
een tedere aanraking, ik kijk om
het gezicht van de wereld
weerspiegelt in het moeras
Ik kijk ernaar en schrik
De zon zakt achter de bergen
de koude winter breekt nu aan
Er is geen warmte die me opbeurt
Verbondenheid als steken
in mijn hart
Mensen die koud zijn
geven mij niet het gevoel terug
De wereld blaast zijn adem
Warme adem probeert te redden
Te redden voor het verloren gaat
Weldra kijkt de toekomst in mijn
ogen een heel nieuwe tijd
Een opwarming voor later
Warme adem helpt mij te staan
Op mijn voeten de toekomst in