Ik mis je
Ik kom je zelfs tegen in m'n dromen
Daar, was je nog steeds dezelfde
Glimlachend ging je de dag door
Terwijl je hart overrompeld werd door verdriet
Een verdriet dat bijna onbegrijpelijk is voor de gewone mens
We wisten dat dit geen wereld voor je was
Want in je eigen wereld was je veilig en gelukkig
vluchten was de enige oplossing
Ga maar, lieve schat
Naar een plaats waar ze je begrijpen
Een plaats waar je je goed voelt
Ergens waar je je niet meer buitengesloten voelt
En waar ik altijd naar blijven zoeken zal