Ik weet het niet
Ik weet niet wat
Ik weet niet hoe
Ik weet niet waarom
Wie ben ik eigenlijk?
Wat ben ik eigenlijk?
Een vwo scholiere
Een assistent-medewerker bij de mac
Een middenspeelster bij volleybal
Een vriendin
Een zus
Ja maar verder...
Ik weet het niet
Nu niet, gister niet, morgen?
Ik weet het alweer niet....
Heb jij dat ook weleens
Gewoon dat je even helemaal niet weet wat je bent
En al ben je iets, ben je dat wel?
En wanneer ben je wat
En moet je iets zijn?
En wanneer weet je dat?
Weetje... ik weet het gewoon even niet
En eigenlijk wil ik er ook niet over nadenken
maar het is zo frustrerend
En eigenlijk heb ik er ook geen tijd voor
Je moet dit
Je moet dat
Je moet zus
Je moet zo
En andere mensen denken dan van dat doet ze even
Maar soms gaat dat gewoon even niet
Dan lukt niet alles zoals je eigenlijk zou willen
Dan wil je het wel
Maar het lukt gewoon niet
Ik wil wel dit en ik wil wel dat
maar ik doe zus en ik doe zo
En dat gaat gewoon niet samen
Nog maar een paar maanden
Dan is het voorbij
Eindelijk rust in m´n hoofd
hoop ik
Geen gezeur meer over dit
Niet meer nadenken over dat
gewoon doen wat ik zelf wil
Ik kijk er echt naar uit
Echt waar...
Nog even doorzetten
Nog even op de tanden bijten
Nog even met die frustratie
Nog even...
Bijna...
En dan is het zover
Bijna...
Bijna en dan is het vakantie
T duurt nog zo lang