nooit gedacht,
dit ooit nog tezeggen
nooit nog verwacht,
dit gevoel nog tehebben
dit gevoel,
weet jij bent de geen,
die snap wat ik hier mee bedoel
nooit verwacht
mijn hart nog tegeven
bij jouw voel ik,
ga weer leven
nooit verwacht,
dat jij zo onverwacht
mij leven in kwam
mijn hart lied spreken
en dat voelt goed
weet ik dit is niet voor even
al heb ik dan nog zoveel zekkerheid
al voel ik dan nog zoveel voor jou
het kost me moeite dat telaten zien
maar weet dat ik veel van je hou
nooit kunnen denken
of durven dromen
dat jij mij leven in zal komen
al ben ik dan nog zo blij
dat ik met jou lopen mag
gewoon met jou aan mijn zij
voel ook die onzekkerheid
die angst..,
niet omdat ik jo niet vertouw
het is gewoon de angst je kwijt teraken..
geef me gewoon even de tijd
tewennen aan het iedee
ik heb jou nu en hoop voor altijd..