Tranen, gevuld
met duizend malen pijn
tranen, van weten
zonder jou te zullen zijn
tranen, gevuld
met twaalf mooie jaren
tranen, ze stromen
ben nog lang niet tot bedaren
tranen, gevuld
van weten, je moet gaan
tranen, door keuzes
op eigen wortels staan
tranen, gevuld
van de beslissing die je maakt
tranen in mijn hart
nu jouw eigen zijn ontwaakt
tranen, gevuld
van liefde voor m'n kind
tranen om t weggaan
de puberteit begint
tranen, ik ween
en weet dat het zal baten
om mij als mam te helpen
m'n meisje los te laten