Ach,kijk een meisje in het gras,
zij zag me toen ik met je kreeg,
zij zag hoe gelukkig ik was.
Ach,ze geeft me een bloem om aan jou te geven,
en ze laat me je zeggen,
dat ik zonder jou niet meer kan leven.
Ze helpt me jou mijn liefde uit te leggen,
ben alleen een beetje verlegen,
en weet niet goed wat ik moet zeggen.
Ze zegt me,zeg wat je voor hem voelt,
ik zou je toch proberen te helpe,
dit is toch wat je bedoel ?
Ja,maar het probleem is,hoe moet ik het formuleren,
zeg gewoon wat je voelt,
hij houdt ook van jou,hij zal je liefde acceepteren.
Oké,hier komt hij dan hé lieve schat,
ik hou zielsveel van je en wil je nooit meer kwijt,
want jij bent het beste en het liefste schatje dat ik ooit bezat.......