Lied in je hart
Een lied in je hart,
maakt het leven
minder hard,
en om alle stukjes
opnieuw aan elkaar te kleven.
Een lied in je hart,
dan is het leven voor jou
niet zwart,
omdat het van je houd.
Lied,
dat zingt het binnen in jou,
dat is het ongeluk niet,
maar,
dat maakt de hemel
blauw.