Anne {2}
______
Je ogen stralen,
je lippen glansen,
je mond lacht,
je ziet weer kansen.
Maar achter dat mooie lieve lichaam,
schuilt een ziel,
vol verdriet,
dat nog nauwelijks,
toekomst ziet.
Je ogen stralen,
maar je huilt,
je lippen glansen,
willen niet lachen,
je mond lacht,
zonder gevoel,
je ziet weer kansen,
tenminste, dat denken ze..
Zo sterk, zo ongelovelijk sterk,
maar ook zo moeilijk,
moeilijk om te geloven,
dat ik je misschien niet meer mag zien,
dat je dit niet leest..
Lieve Anne,
ik zal er altijd voor je zijn.
Ookal ben jij er niet meer,
niet meer voor mij.