Mensen en hun vrijheid
Mensen kunnen het
moeilijk hebben,
ze zoeken vrijheid,
want van al die
moeilijkheden,
is het alleen maar jij
die lijdt.
Mensen,
vrijheid is hun leven,
vrijheid,
daar zoeken ze naar,
geluk,
je moet het maar nemen,
het is daar.
Mensen
en hun vrijheid,
dat zijn hun wensen,
want zonder vrijheid,
blijft er een saai
leven over.