Hoog, hoog in de wolken
Zo hoog dat ik bijna de hemel voel
Zo vlieg ik in gedachten
Over d’aarde, warm en zwoel
Zweverig, lucht in het hoofd
Ver weg van alle zorgen
Zo komt al het goede boven
Dat in dromen is verborgen
Ik kan hier alles zeggen
Zonder angsten, vrank en vrij
Iedere enkele gedachte
Die op komt diep in mij
De diepste gevoelens die ik heb
Kan ik aan mensen kwijt
Nu ze niet geremd meer zijn
Door de werkelijkheid
Ik denk niet meer zwart-wit
Maar zoveel andere kleuren
En er zijn enkel leuke dingen
Die nog rondom mij gebeuren
Zo zie je maar, die dromen
Die laat ik niet graag gaan
Want als ik m’n ogen open
Rest nog stilte
en een verloren traan
maar toch moet ik ooit ontwaken
en de waarheid in ogen zien
en die dromen, ach die komen
dan ooit wel uit misschien