woorden
zijn als verlaten eilanden
waar ik op rust
gedachten
zijn als magische flitsen,
in mijn hersenen gebrand
mijn geluk
is als een potje,
waar je het dekseltje
maar niet van open krijgt
mijn hart
is als een leegbloedend dier,
verscheurd
en gedeeltelijk opgevreten
ik leef nog enkel om te schrijven