Alles
Zwart duister en kil
Alles wat ik zie alles wat ik doe
Maar ik smeek
Ik smeek naar licht
Dat licht in mijn leven
En telkens word ik wakker
telkens zie ik licht
Maar dan besef ik,
en zie het gebeuren
Het licht gaat vervagen
het licht doet zo'n pijn
ik kan er niet meer tegen...
ik kan ik het niet meer aan...
Het duister komt mij halen
diep binnenin
Het duister heeft mij beschadigd
Diep diep binnenin
Alles blijft donker alles blijft kil
Tot op de dag
dat ik zal zien wat ik wil
…