Het zicht vervaagt
Ze klaagt
Niet wetend wat ze moest doen
Dat was toen
Ze doet er niets aan
Laat het maar voorbij gaan
Nog steeds niet wetend
Wat het betekend
Ze moet hulp gaan zoeken
Maar stopt haar neus in de boeken
Wil niet weten wat het is
Maar stel, het gaat mis
Ze wil het probleem niet weten
Het liefst wil ze het vergeten
Want er zijn zoveel dingen die even niet meewerken
De uitslag zal de schade niet beperken