Zo'n vriendin, je weet wel
Een vriendin voor het leven,
dat ben jij voor mij.
Al zie ik je soms maar even,
je blijft bij mij.
Zo'n vriendin voor eeuwig,
die je nooit verlaat.
Die je kan vertouwen,
wanneer het slecht gaat.
Je helpt me bij pijn,
je helpt me bij verdriet.
je laat me lachen
todat iedereen het ziet.