het mag niet meer
kan niet meer
hoe zou het moeten
weer stiekum
dat kan niet
kan ik jou en mij niet aandoen
ik zal moeten accepteren
mijn geluk
zal zich altijd tegen me keren
mag niet meer met je delen
wat ik zo graag zou willen
het kost teveel kracht
waarom dan
zijn we ooit bij elkaar gebracht?