een vriend is daar
zonder dat je er erg in hebt
een vriend is daar
zonder dat je er om vroeg
een vriend is daar
om samen dingen mee te doen
een vriend is daar
ook als ie met vakantie is
maar het duurt soms meer dan een jaar
om te zeggen, jij bent mijn vriend...