Ik heb je niet eens uitgezwaaid
zat boven op mijn kamer te huilen
Terwijl jij het huis werd uitgezet
zat ik onder mijn dekbed te schuilen
Ik hoorde geschreeuw en gehuil
de achterdeur hard dichtslaan
Terwijl ik dacht dat ik je nooit meer zou zien
was jij woedend en stoned het huis uitgegaan
Zovaak gehoopt dat je wegging
dat ons dat zou verlossen van de pijn
Maar toen je ook echt voorgoed weg was
wilde ik alleen maar dat je terug zou zijn
Terwijl jij al die jaren verstrooid was
hebben stiefpap, mam en ik alleen pijn gehad
Nu hoop ik dat je de weg terug zal vinden
ga nu maar en kom asjeblieft terug op het juiste pad
*Dit heb ik geschreven toen mijn broer 1,5 jaar terug het huis werd gezet, maar het nooit op de site gezet, nu toch maar wel... Inmiddels gaat het goed, me broer is weer op het goede pas en van de drugs af, hij zal nooit meer thuis komen wonen, maar het contact zit weer goed*