het wachten duurt zo lang
het wachten maakt mij bang
het wachten doet zo'n pijn
het wachten moet dat er zijn
het wachten maakt mij kwaad
het wachten, ik weet geen raad
het wachten, daardoor krijg ik verdriet
het wachten, dat verdien ik niet
het wachten
het trachten
ben jij het wel waard???