Daar lig je dan
Bang en alleen
Zoekend naar een beetje warmte
Een liefdevolle arm om je heen..
Aan je lot overgelaten
Aan de kant gegooid
Als vuilnis aan de straat
Vies en verwaarloosd..
Niet weten waar te zoeken
Naar liefde,een zorgend hart
Kon ik je daar maar helpen
maar helaas.. Ik ben net zo verward...