Langzaam zet ik de laatste stappen
en nader stil de dichte deur
Verlangend, en hopend misschien
dat alle wonden zijn geheeld
Geschreeuw, het hard horen praten
wekt me op uit naïviteit
Want langzaam scheuren wonden open
erger hebben ze nooit gebloed
Ik weet het, sta verslagen
nog druipend nat en koud
Zie de kille blikken
mij omringen
Ben terug van weggeweest
in een omgeving, niet langer vertrouwd