Druppels
Drup, drup, druppelen mijn tranen
En dat komt allemaal door jou
Krak, krak,breekt mijn hart in tweeen
Omdat ik te veel van je hou
Au, au, pijn doet het van binnen
En dat komt allemaal door jou
Drup, drup, druppelen mijn tranen nog steeds
omdat je mij niet meer wou