Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Achter de wolken schijnt de zon
Achter de wolken schijnt de zon
Veeg je verdrietige tranen weg
Van nu af aan geen verdriet
Je hebt nou eenmaal van die dagen
Dat je denkt ik hou het niet
Alles lijkt dan slecht te gaan
Je maakt overal een zooitje van
Maar heb je er ooit eens aan gedacht
Dat het leven ook anders kan
Liefde geven en liefde nemen
Vrede met de mede mens
Dat is het gelukkige leven
Van ieder wel een grote wens
Tranen zijn van harte welkom
En deze zullen ook degelijk stromen
Maar wees niet bang
Want deze zullen uit blijdschap komen
Dus lijd je een zwart leven
Bedenk dat het al die tijd anders kon
Doe het licht aan in je leven
Want achter de wolken schijnt de zon
Reacties op dit gedicht
prinsesamal vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
prinsesamal
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
16 november 2001
Thema's:
[Verdriet]
[Onzekerheid]
[Verandering]